Të gjitha kategoritë

home>mbështetje>FAQ

 • Q

  A jeni prodhues apo kompani tregtare?

  A

  Ne jemi një prodhues profesionist me përvojë 15 vjeçare në këtë fushë.


 • Q

  Si mund ta marr mostrën?

  A

  Mostrat e vogla në dispozicion janë falas, vetëm mbledhin mallra.


 • Q

  Sa kohë mund të pres që të marr mostrën?

  A

  Ne mund të përgatisim mostra brenda 3 ditësh. Zakonisht duhen rreth 5-7 ditë për dorëzimin.


 • Q

  Cila është MOQ juaj?

  A

  MOQ është 1500 kg / porosi. Secila madhësi, trashësi, fletë ngjyra MOQ: 34 fletë


 • Q

  Cilat ngjyra mund të bëni?

  A

  Ne kemi 60 ngjyra të rregullta, Ne mund të rregullojmë ngjyra të veçanta sipas kërkesës tuaj.


 • Q

  A mund të kemi Logon ose emrin e kompanisë që do të shtypet në paketën tuaj?

  A

  Sigurisht Logoja juaj mund të vendoset në paketim duke shtypur ose ngjitur.


Bëni një pyetje

Ju lutem mos ngurroni të plotësoni informacionin e hetimit nëse keni ndonjë pyetje, ne do të bëjmë më të mirën tonë për të siguruar përgjigjet më të dobishme dhe të shpejta për ju.

CNa Ndihmoni