Të gjitha kategoritë

home>mbështetje>Ekspozitë

 • 2021 SHANGHAI APPEXPO
  2021 SHANGHAI APPEXPO
  2021-07-06

  Ne morëm pjesë në 29-të SHANGHAI APPPEXPO

 • SGI DUBAI 2020
  SGI DUBAI 2020
  2020-01-21

  Ne morëm pjesë në SGI DUBAI 2020 (Shenja dhe Imazhet Grafike Lindja e Mesme), më poshtë është informacioni për stendat tona.

 • REKLAMA 2019
  REKLAMA 2019
  2019-10-30

  Ne morëm pjesë në REKLAMA 2019, më poshtë është informacioni për stendat tona.

 • Faza 126 e Panairit të Kantonit 1 #
  Faza 126 e Panairit të Kantonit 1 #
  2019-10-27

  Ne morëm pjesë në Fazën 126 të Panairit të Kantonit 1, më poshtë keni informacionin tonë për kabinën.

 • Nënshkruaj Kinë 2019
 • 2019 Expo Media New Delhi
  2019 Expo Media New Delhi
  2019-09-15

  Ne morëm pjesë në 2019 Media Expo New Delhi, më poshtë është informacioni për stendat tona.

 • Shtypi i së Ardhmes 2019
  Shtypi i së Ardhmes 2019
  2019-07-20

  Ne morëm pjesë në 2019 Future Print në Sao Paulo, më poshtë është informacioni për stendat tona.

 • FESPA Global Expo Print 2019
  FESPA Global Expo Print 2019
  2019-05-24

  Ne morëm pjesë në FESPA Global Print Expo 2019, më poshtë keni informacionin tonë për kabinën.