Të gjitha kategoritë

home>Aplikacion

Karakteristikë e fletës akrilike të hedhur është transparenca superiore, transmetueshmëria e lartë e dritës, ngjyra e bollshme, fabrikimi i lehtë, izolimi i mirë i energjisë elektrike, rezistenca ndaj epërsisë ndaj motit në mes të plastikës dhe toleranca e mirë kimike. Prandaj, fleta akrilike zbatohet gjerësisht në fusha të ndryshme në jetën tonë të përditshme.

Kryesisht kategorizohet si më poshtë: Reklamim, Mobilje dhe Dizajn, pajisje sanitare, Paraqitje, Mur ndarës dhe dekorim, Arkitekturë dhe ndërtim, Automjete & Transport dhe Mburoja e Mbrojtjes.

 • Ndriçim
  Ndriçim
 • Automjeti & Transporti
  Automjeti & Transporti
 • Mburoja e mbrojtjes
  Mburoja e mbrojtjes
 • Arkitekturë & Ndërtim
  Arkitekturë & Ndërtim
 • Muri ndarës dhe dekorimi
  Muri ndarës dhe dekorimi
 • Shfaq
  Shfaq
 • Sanitare
  Sanitare
 • mobilje
  mobilje
 • Reklamat
  Reklamat