sadaya Kategori

Imah>kira-kira>Propil Company

Perkawis Jumei



Jumei mangrupikeun produsen & pengembang cadar akrilik kelas dunya, pabrik urang aya di Yushan Industrial Zone Shangrao City, propinsi Jiangxi. Pabrikna ngaliput legana 50000 méter pasagi, taun produktivitas ngahontal 20000 ton.

Jumei ngenalkeun tingkat produksi dunya akting casting akrilik otomatis, sareng nganggo bahan baku parawan murni 100% pikeun mastikeun kualitas anu pangsaéna. Kami gaduh sajarah puluhan taun 'dina industri akrilik, sareng gaduh tim R&D propésional, Pabrik kami sareng produksi kami sadayana saluyu sareng standar internasional ISO 9001, CE sareng SGS.

Saha Kami & Urang Sunda


20 taun tuang produsén akrilik

12 pangalaman ékspor taun

Pabrik énggal maju, tim insinyur profesional ti Taiwan, kami ngekspor ka langkung ti 120 nagara.

Garis produksi pinuh-otomatis

Pabrik canggih kami gaduh genep jalur produksi otomatis-pinuh, anu tiasa ngajamin efisiensi produksi anu paling luhur, reliabilitas sareng kaamanan. Ayeuna urang tiasa ngahontal tingkat 20K ton salaku kaluaran taunan maksimum, sareng ka payunna, urang bakal teras-terasan ningkatkeun kapasitas urang pikeun minuhan tungtutan anu tumuh tina palanggan global.

Lokakarya bébas lebu

Pikeun ngaladénan tujuan nyayogikeun produk lambar akrilik kualitas luhur, kami parantos ningkatkeun lokakarya kami: lokakarya anu teu tiasa lebay tiasa ngajamin kualitas tingkat luhur produk kami ngalangkungan prosés manufaktur.


undefined