sadaya Kategori

Imah>sokongan>pameran

  • 2021 SHANGHAI APPPEXPO
    2021 SHANGHAI APPPEXPO
    2021-07-06

    Kami ngiringan dina SHANGHAI APPPEXPO ka-29

  • SGI DUBAI 2020
    SGI DUBAI 2020
    2020-01-21

    Kami ngiringan SGI DUBAI 2020 (Sign & Graphic Imaging Timur Tengah), ieu di handap aya inpormasi bilik kami.

  • REKLAMA 2019
    REKLAMA 2019
    2019-10-30

    Kami ngiringan REKLAMA 2019, ieu di handap aya inpormasi bilik kami.

  • 126 # Canton Fair Phase 1
    126 # Canton Fair Phase 1
    2019-10-27

    Kami ngiringan acara 126 # Canton Fair Phase 1, ieu di handap aya inpormasi bilik kami.

  • Asup ka Cina 2019
    Asup ka Cina 2019
    2019-09-27

  • 2019 Média Expo Cirebon
    2019 Média Expo Cirebon
    2019-09-15

    Kami ngahadiran 2019 Media Expo New Delhi, di handap aya inpormasi stan kami.

  • 2019 Print Cetak
    2019 Print Cetak
    2019-07-20

    Kami ngahadiran Print Future 2019 di Sao Paulo, di handap aya inpormasi stan kami.

  • FESPA Global Print Expo 2019
    FESPA Global Print Expo 2019
    2019-05-24

    Kami ngiringan FESPA Global Print Expo 2019, ieu di handap aya inpormasi bilik kami.