sadaya Kategori

Imah>sokongan>FAQ

  • Q

    Anjeun produsén atawa dagang parusahaan?

    A

    Kami produsén propésional anu gaduh pangalaman 15 taun dina bidang ieu.


  • Q

    Kumaha kuring kéngingkeun conto na?

    A

    Sampel alit anu sayogi gratis, kantun ngangkut barang.


  • Q

    Sabaraha lami abdi tiasa nyangka meunang sampel?

    A

    Urang tiasa nyiapkeun sampel dina 3 dinten. Biasana éta peryogi sakitar 5-7 dinten kanggo pangiriman.


  • Q

    Naon Anjeun MOQ?

    A

    MOQ nyaéta 1500 kg / mesen. Unggal ukuran, kandelna, lambaran warna MOQ: 34 lambar


  • Q

    Naon kelir anjeun tiasa ngadamel?

    A

    Kami gaduh 60 warna biasa, Kami tiasa ngarobih warna khusus numutkeun sarat anjeun.


  • Q

    Naha urang tiasa ngagaduhan Logo atanapi nami perusahaan pikeun dicetak dina bungkus anjeun?

    A

    Mang. Logo anjeun tiasa dilebetkeun kana bungkus ku nyetak atanapi stiker.


Ngagaduhan Patarosan

Punten kersa ngeusian inpormasi panilitian upami anjeun aya patalékan, kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyayogikeun waleran anu paling ngabantuan sareng gancang pikeun anjeun.

Contact Kami