sadaya Kategori

Imah>aplikasi

Karakter tina lambaran akrilik matak nyaéta transparansi anu unggul, transmisi cahaya tinggi, warna anu réa, fabrikasi gampang, insulasi listrik anu saé, résistansi hawa anu paling unggul diantara plastik, sareng gaduh toleransi kimia anu saé. Ku alatan éta, lambaran akrilik sacara lega diterapkeun dina sagala rupa bidang dina kahirupan urang sadidinten.

Hal ieu dikategorikeun sapertos kieu: Iklan, Mébel & Desain, Sanitary ware, Display, Partition Wall & Dekorasi, Arsitéktur & Konstruksi, Kandaraan & Transportasi, sareng Perlindungan Perisai.

  • cahaya
    cahaya
  • Kandaraan & Angkutan
    Kandaraan & Angkutan
  • Perlindungan Shield
    Perlindungan Shield
  • Arsitéktur & Konstruksi
    Arsitéktur & Konstruksi
  • Tembok Pamisahan & Dekorasi
    Tembok Pamisahan & Dekorasi
  • mamerkeun
    mamerkeun
  • Saniterna
    Saniterna
  • parabot
    parabot
  • perkara reklameu
    perkara reklameu