Kabeh Kategori

Omah>About>Gambar Company

About Jumei



Jumei minangka produsen & pengembang lembaran akrilik kelas dunia, pabrik kita dumunung ing Yushan Industrial Zone Shangrao City, provinsi Jiangxi. Pabrik kalebu area 50000 meter persegi, produktivitas taun tekan 20000 ton.

Jumei pirso tingkat anjog ing donya casting garis produksi automation akrilik, lan nggunakake 100% bahan mentah prawan murni kanggo mesthekake kualitas paling apik. Kita duwe sejarah pirang-pirang dekade sing melu industri akrilik, lan duwe tim R&D profesional, Pabrik lan produksi kita kabeh cocog karo standar internasional ISO 9001, CE lan SGS.

WHO WE ARE&WE HAVE


20 Produsèn akrilik cast taun

12taun pengalaman ekspor

Pabrik anyar majeng, tim insinyur profesional saka Taiwan,kita diekspor menyang luwih saka 120 negara.

Lini produksi kanthi otomatis

Pabrik canggih kita duwe enem jalur produksi otomatis lengkap, sing bisa njamin efisiensi produksi, linuwih lan safety sing paling dhuwur. Saiki kita bisa tekan tingkat 20K ton minangka output taunan maksimum, lan ing mangsa ngarep, kita bakal terus-terusan nganyarke kapasitas kanggo nyukupi panjaluk sing akeh saka pelanggan global.

0.22
0.11

Bengkel bebas debu

Kanggo nyedhiyakake tujuan nyedhiyakake produk lembaran akrilik sing paling apik, kita wis nganyarke bengkel: bengkel tahan debu bisa njamin kualitas produk tingkat paling dhuwur liwat kabeh proses manufaktur.


undefined

Kategori panas