sadaya Kategori

Imah>barang>Frosted / Matte Acrylic Lambaran

Frosted / Matte Acrylic Lambaran


Lambar akrilik Frosted Cast gaduh matte finish hiji sisi atanapi dina dua sisina sareng sayogi dina rupa-rupa warna anu ngajentul pikeun cocog sareng sadaya sarat desain.

Lambar akrilik ibun sayogi dina ketebalan tina 2mm dugi ka 30 mm, sareng ukuran lambar standar 1220 × 2440mm sareng 2050 × 3050mm kanggo pilihan anjeun.

Tukang beku urang atra pisan atra, duanana tina panon boh ku toél.


gambaran
material100% Bahan Bahan Bakar Murni Parawan Anyar
kakandeleun1.8, 2, 3, 4, 5, 8,10,15,20, 30, 50,60mm (1.8-60mm)
warnatransparan (jelas), bodas, opal, hideung, beureum, héjo, biru, konéng, sareng sajabana warna OEM OK
Ukuran standar1220*1830, 1220*2440,1270*2490, 1610*2550,1440*2940, 1850*2450, 1050*2050,1350*2000,2050*3050,1220*3050 mm
sertipikatCE, SGS, DE, sareng ISO 9001
pakakasModel gelas impor (tina Pilkington Glass di Inggris)
MOQ30 lembar, tiasa dicampur sareng warna / ukuran / kandelna
pangirimanpoé 10-25

Karakter Lambaran Acrylic Cor umum:

 Kemudahan tina Pabrikasi: Lambaran akrilik tiasa dicét, ditutupan sutra, dilapis vakum, sareng ogé tiasa di ragaji, dibor, sareng dimesin pikeun ngawangun ampir bentuk naon waé nalika dipanaskeun kana kaayaan lentong.

 Beurat enteng: kirang ti satengah beurat sakumaha kaca;

Résistansi cuaca anu hadé pikeun ngalawan perubahan warna sareng deformasi;

Résistansi dampak anu luar biasa: 7-16 kali résistansi dampak anu langkung ageung tibatan kaca;

Résistansi kimia sareng mékanis anu hadé: résistansi asam sareng alkali;

Lambar akrilik matak kelas luhur didamel tina ukur 100% bahan baku parawan.

图片 1

Sadaya lambaran akrilik dilapis UV, cadar jaminan henteu robih nalika nganggo diluar, tiasa nganggo outdoor salami 8-10 taun.

Teu aya bau nalika diteukteuk ku mesin laser atanapi CNC, gampang dibengkokkeun sareng dibentuk.

图片 3

Protective kertas nyaéta diimpor, kandel sareng gampang dicabut, teu aya lem deui.

Kasabaran ketebalan anu pangsaéna sareng ketebalan anu cekap.

sipat fisik

HARTAkamanunggalanajen
MékanisGravitasi husus-1.19-1.2
Roswell karasakg / cm 2M-100
Nguatkeun Kakuatankg / cm 2630
Kakuatan Flexuralkg / cm 21050
Kakuatan Tensilekg / cm 2760
Kakuatan Compressivekg / cm 21260
ÉléktrikKakuatan DidléktikKv / mm20
Permukaan ResistivitasOhm> 10 16
optikTransmisi cahaya%92
réfraktif Index-
TERMALPanas HususKal / gr ℃0.35
Koefisien Terapi CortductivilyKal / xee / cm / ℃ / cm
Panas Ngabentuk Temp140-180
Panas Parasaan Temp100
Pekerjaan ékspérimén termalCmfcm / V6 × 10-5
rupa-rupaNgalenyepan Cai (24Hrs)%0.3
Teste%teu sahiji bae
bau

Ékspansi sareng kontraksi

Nyandak lambar akrilik 1000mm Panjangna contona.

Dina usum panas (40 ℃), éta bakal manjangan ka 1002 Dina usum salju (-30 ℃), éta bakal disingget janten 997mm.

aplikasi




Lambar akrilik kualitas luhur kami gaduh kajelasan anu saé, tahan cuaca sareng kakuatan tinggi. Éta tiasa thermoformed, motong, dibor, ngagulung, mesin, ukiran, digosok sareng dipasang. Éta tiasa dilarapkeun ka signage sareng iklan / médis / panghalang akrilik / alat / saniter / arsitéktur / desain interior sareng jati / otomotif / rekreasi / alat tulis / perhiasan akrilik jeung sajabana.

sertipikat

Sértipikasi yén lambaran Acrylic matak kami dicandak: ISO 9001, CE, SGS DE, sertipikat CNAS.


FAQ

Q: Dupi anjeun produsén atawa dagang parusahaan?

A: Kami produsén propésional anu gaduh pangalaman 20 taun dina bidang ieu.

Q: Kumaha kuring tiasa kéngingkeun conto?

A: Sampel alit anu sayogi gratis, kantun ngangkut barang.

Q: Sabaraha lami kuring tiasa ngarepkeun conto?

A: Urang tiasa nyiapkeun sampel dina 3 dinten. Biasana éta peryogi sakitar 5-7 dinten kanggo pangiriman.

Q: Naon Anjeun MOQ?

A: MOQ mangrupikeun 30 buah / mesen. Unggal ukuran, kandelna.

Q: Naon kelir anjeun tiasa ngadamel?

A: Kami gaduh 60 warna biasa, Urang tiasa ngarobih warna khusus numutkeun sarat anjeun.

Q: Naha urang tiasa ngagaduhan Logo atanapi nami perusahaan pikeun dicetak dina bungkus anjeun?

A: Mang. Logo anjeun tiasa ditumpukkeun kana bungkus ku nyetak atanapi stiker.

Q: Naon waktos kalungguhan anjeun pikeun produksi masal?

A: Biasana 10-30 dinten, gumantung kana ukuran, kuantitas sareng musim.

Q: Naon istilah mayar anjeun?

A: T / T, L / C, Paypal, Western Union, DP

Q: Kumaha anjeun ngarangkep na?

A: Unggal lambar ditutupan ku pilem pe atanapi kerajinan kertas, sakitar 1.5 ton dibungkus dina palét kai.

Naha milih kami

e41ba01cc5ff3c443fee1858a311e1a

Jumei mangrupikeun produsen & pengembang cadar akrilik kelas dunya, pabrik urang aya di Yushan Industrial Zone Shangrao City, propinsi Jiangxi. Pabrikna ngaliput legana 50000 méter pasagi, taun produktivitas ngahontal 20000 ton.

Jumei ngenalkeun tingkat produksi dunya akting casting akrilik otomatis, sareng nganggo bahan baku parawan murni 100% pikeun mastikeun kualitas anu pangsaéna. Kami gaduh sajarah puluhan taun 'dina industri akrilik, sareng gaduh tim R&D propésional, Pabrik kami sareng produksi kami sadayana saluyu sareng standar internasional ISO 9001, CE sareng SGS.

20 taun tuang produsén akrilik

12 pangalaman ékspor taun

Pabrik énggal maju, tim insinyur profesional ti Taiwan, kami ngekspor ka langkung ti 120 nagara.

Garis produksi pinuh-otomatis

Pabrik canggih kami gaduh genep jalur produksi otomatis-pinuh, anu tiasa ngajamin efisiensi produksi anu paling luhur, reliabilitas sareng kaamanan. Ayeuna urang tiasa ngahontal tingkat 20K ton salaku kaluaran taunan maksimum, sareng ka payunna, urang bakal teras-terasan ningkatkeun kapasitas urang pikeun minuhan tungtutan anu tumuh tina palanggan global.

Lokakarya bébas lebu

Pikeun ngaladénan tujuan nyayogikeun produk lambar akrilik kualitas luhur, kami parantos ningkatkeun lokakarya kami: lokakarya anu teu tiasa lebay tiasa ngajamin kualitas tingkat luhur produk kami ngalangkungan prosés manufaktur.

1613717370337572

Pakét & Pengiriman

◇ Teu kaampeuh, kalayan sisina PVC

Ukuran henteu kabeungkeut sapertos 1250 * 1850mm, 1050 * 2050mm, 1250 * 2450mm, 1850 * 2450mm, 2090 * 3090mm

Dipangkas, tanpa ujung PVC

Ukuran dipangkas sapertos

Ditutupan ku kertas karajinan logo

Logo tiasa janten mérek urang Jumei Logo Ogé OKÉ pikeun ngalakukeun logo OEM

Ditutupan ku kertas karajinan biasa

Kertas gampang pisan dicandak, diimpor ti Malaysia, boh kertas polos sareng kertas logo JM

Ditutupan ku pilem PE

Dua jinis pilem PETransparent pilem PE Bodas PE, tiasa ngadamel logo OEM ogé

Contact Kami