Të gjitha kategoritë

Fletë akrilike me zinxhirë ngjyrash

Ne ofrojmë një gamë të gjerë fletësh akrilike pleksiglas me ngjyra. Ngjyra standarde të ngjyrosura duke përfshirë të bardhë, të zezë, opal, të kuqe, jeshile, të verdhë, fildish, kafe, portokalli, blu dhe fletë akrilike fluoreshente (pls referojuni zinxhirëve tanë me ngjyra). Zakonisht përdoren për tabela dhe aplikime ndriçimi, këto fletë akrilike mund të jenë të tejdukshme dhe të errëta, ngjyrat e tejdukshme mund të transmetojnë dritë kur ndriçojnë prapa. Me rritjen e trashësisë së pleksiglasit, sasia e dritës që kalon zvogëlohet.

Fleta akrilike me ngjyrë të shenjës është e disponueshme nga 1.8-30 mm (1/16” -1”) e trashë dhe vjen në madhësi standarde.

Fleta e ngjyrave është e përshtatshme për përpunim në sasi të vogël, ka fleksibilitet të pakrahasueshëm në ngjyrën dhe strukturën e sipërfaqes, dhe specifikimet e plota të produktit për një sërë qëllimesh të veçanta


Minimale Rendit Sasia1.5 tonë
HKODI S39205100
detajet e paketimitFilm PE ose letër kafe në të dy anët e fletës; 1.5 tonë në një paletë
Koha e dorëzimit15-30 ditë
Kushtet e pagesësTT, LC PER SHIKIM, PD PER SHIKIM
Furnizimi Aftësia1000 ton / muaj


Përparësia konkurruese:

◇ Lehtësia e Fabrikimit: Fleta akrilike mund të lyhet, të lyhet me mëndafsh, të lyhet me vakum, dhe gjithashtu mund të sharrohet, shpohet dhe përpunohet për të formuar pothuajse çdo formë kur nxehet në një gjendje të përkulshme.

◇ Pesha e lehtë: më pak se gjysma e rëndë se xhami.

◇ Rezistencë e shkëlqyer ndaj motit ndaj zbardhjes dhe deformimit.

◇ Rezistencë e jashtëzakonshme ndaj ndikimit: 7-16 herë më e madhe rezistencë ndaj goditjes se xhami.

◇ Rezistencë e shkëlqyer kimike dhe mekanike: rezistencë ndaj acidit dhe alkalit.

CSC_9137CSC_9149CSC_9155CSC_9158CSC_9165CSC_9168CSC_9171CSC_9174CSC_9179CSC_9181CSC_9192CSC_9201CSC_9206CSC_9208CSC_9209