сите категории

Акрилен лист со синџир во боја

Ние нудиме широк спектар на обоени акрилни лимови од плексиглас. Стандардни затемнети бои, вклучувајќи бела, црна, опал, црвена, зелена, жолта, слонова коска, кафеава, портокалова, сина и флуоресцентни акрилни листови (pls се однесуваат на нашите синџири на бои). Обично се користат за знаци и апликации за осветлување, овие акрилни лимови можат да бидат проcentирни и непроирни, про transирните бои можат да пренесуваат светлина кога се позадинско осветлување. Како што плексигласот се зголемува во дебелина, количината на светлина што минува низ него се намалува.

Акрилен лим со знак-боја е достапен од дебелина од 1.8-30мм (1/16 ”-1”) и доаѓа во стандардни големини.

Листот во боја е погоден за обработка на мала количина, има неспоредлива флексибилност во текстурата на бојата и површината и комплетни спецификации на производи за различни специјални намени


Минимум цел количество1.5 тони
HС КОД39205100
пакување ДеталиПЕ филм или кафеава хартија од двете страни на листот; 1.5 тони во една палета
Време на испорака-15 30 денови
Услови на плаќањеТТ, ЛК ВО ГЛЕД, ДП ВО ГЛЕД
Набавка Способност1000 тони / месец


Конкурентна предност:

◇ Леснотија на изработка: Акрилниот лим може да биде обоен, свилен, покриен со вакуум, а исто така може да се исече, дупчи и обработи за да формира речиси секоја форма кога ќе се загрее до податлива состојба.

◇ Мала тежина: помалку од половина тешка како стаклото.

Одлична отпорност на временски услови против промена на бојата и деформација.

Исклучителна отпорност на удар: 7-16 пати поголема отпорност на удар од стаклото.

Одлична хемиска и механичка отпорност: отпорност на киселина и алкали.

CSC_9137CSC_9149CSC_9155CSC_9158CSC_9165CSC_9168CSC_9171CSC_9174CSC_9179CSC_9181CSC_9192CSC_9201CSC_9206CSC_9208CSC_9209