сите категории

Дома>Поддршка>Изложба

25-та меѓународна изложба за технологија и опрема за реклами и знаци во Шангај (Apppexpo)

Време: 2017-03-18 Посети: 200

Присуствувавме на Apppexpo 2017 во Шангај, подолу се информациите за нашиот штанд:

25-та меѓународна изложба за технологија и опрема за реклами и знаци во Шангај (Apppexpo)

Кабина: 4.1H-A0229

Date: 8th~11th March., 2017

Fair Venue: No 333 Songze Avenue, Shanghai National Convention Center.(Line 2,East Xujing road station, Exit No 5/6 by Shanghai Metro)

Жешки категории