сите категории

Дома>Поддршка>Изложба

Потпишете ја Кина 2018 година

Време: 2018-09-28 Посети: 175

We attended Sign China 2018 in Shanghai,  below is our booth information.

Потпишете ја Кина 2018 година

Кабина: W2-B01  

Датум: 19-21 септември 2018 година 

Место на саем: Нов меѓународен изложбен центар Шангај

Адреса: бр. 2345 Long Yang Road, Шангај, НР Кина

Жешки категории