сите категории

Дома>Поддршка>Изложба

SGI DUBAI 2020 година

Време: 2020-01-21 Посети: 292

Присуствувавме на SGI DUBAI 2020 (Sign & Graphic Imaging Middle East), подолу се информациите за нашиот штанд.

SGI DUBAI 2020 година

Штанд: H8-E63

Датум: 12-14 јануари 2020 год

Место на саемот: Сала 3-8, Светски трговски центар во Дубаи, ОАЕ

Претходно: РЕКЛАМА 2019 година

Следно: Никој

Жешки категории