сите категории

Дома>Поддршка>Изложба

2024 Саудиска Сигнаџ Експо

Време: 2023-09-19 Посети: 88

2024 Saudi Signage Expo е единствениот трговски настан што ги обединува дигиталните, печатарските, графичките и сликите во Саудиска Арабија. Работејќи за прв пат на 5 - 7 март 2024 година во Меѓународниот конгресен и изложбен центар во Ријад, Jumei Acrylic беше поканет да учествува на оваа изложба, ние ќе ги донесеме нашите акрилни производи за вас.

沙特展邀请函

Подолу се информациите за нашиот штанд:

Кабина бр.: 2D101
Датум: 5-7 март 2024 година
Место: Меѓународен конвенциски и изложбен центар Саудиска Ријад 
Додадете: Кралот Абдулах Rd, Кралот Абдулах Дт., Ријад 11564, Саудиска Арабија


Жешки категории